Priser

Kiropraktik

Kiropraktorbehandling en del af det offentliges behandlingstilbud. Den offentlige sygesikring yder tilskud til undersøgelse, behandling og evt. røntgen hos kiropraktoren uden antalsmæssige begrænsninger. Det foregår nøjagtigt som hos lægen ved, at patienten kvitterer for behandlingen via sit sygesikringsbevis. Patienten betaler sin andel af regningen til kiropraktoren, der afregner den enkelte patients tilskud direkte med Sygesikringen.

Typiske priser pr 1/10-2018:   

Voksen
1. besøg: 469 – 590 kr.
Efterfølgende behandling: 311- 424 kr.

Typisk 311 kr. for alm kiropraktiskbehandling og 424 kr. når der bliver brugt øvelser eller kinesiologi. Men Alle behandlinger efter kl 16:00 vil koste 424 kr. for 20 min. pga. udbud og efterspørelse.

Pensionister og unge under uddannelse
311 kr. for alm. kiropraktisk behandling.

Børn indtil 16 år
1. besøg: 355 – 469 kr.
Efterfølgende behandling: 305 kr.

Dansk Kiropraktor Forening: Klik her for at se de aktuelle priser

Sygeforsikringen “Danmark” Yder tilskud til kiropraktisk behandling. For at opnå tilskud sendes kvitteringen på behandlingen til sygeforsikringen “Danmark.” Klik her for at se tilskud fra Sygesikringen Danmark.

På Dansk Kiropraktor Forenings hjemmeside kan du læse mere information. Klik her for at læse mere information om tilskud til kiropraktisk behandling

Massage

1 time: 450-550  kr. alt efter om der inkluderes K-Laser.

Henvisning til anden behandling    

Kiropraktik er en vigtig del af helse for hele kroppen, men ofte vil det være godt at arbejde sammen med en fysioterapeut, akupunktør, træner, massør, læge eller kostvejleder for at sikre, at kroppen bliver så sund som muligt.  Kiropraktor Ea Schmidt Nielsen henviser ofte til andre behandlingsformer, hvis det viser sig nødvendigt i forundersøgelsen.