Patienthistorier

Nakke

Diskusprolaps

Jeg fik en diskusprolaps Kristi Himmelfartsdag – og var fuldstændig lammet – kunne INTET pga ekstremt voldsomme smerter. En ven anbefalede akupunktur – og akupunkturen anbefalede derudover kiropraktor.

Jeg kom til Ea Nielsen i en ubeskrivelig smertefuld tilstand og følte mig utroligt modig! Da jeg gik derfra var jeg så lettet at jeg, der havde ligget lænket til sengen med oceaner af stærk smertestillende medicin i nogle doser jeg ikke har prøvet før og med næsten ingen effekt, kunne rejse mig og gå og kørte i Dyrehaven med min mand og søn om aftenen! Det føltes helt mirakuløst at være ude af sengen og se de udsprungne bøgetræer – og jeg havde mest lyst at synge ”hallelujah” efter den omgang smerter jeg havde været igennem. også taget røntgen billeder som forklarede en hel del om ryggen – hvilket min tur på hospitalet ikke gjorde (her blev slet ikke taget billeder – jeg blev kigget på og sendt hjem igen (med ketogan i kroppen og morfin til smertelindring ) – så min rationelle hjernehalvdel oplyst på et højere plan.

Som min mand tørt konstaterede : Det var det alternative Danmark og ikke det etablerede lægesystem der fik dig på højkant.  

Med venlig hilsen

Ginette K. Beeck

Diskusprolaps

Hold i lænden

Jeg oplevede i foråret et hold i lænden oven på influenza og stort arbejdspres. Jeg kom i behandling hos Ea og kom hurtigt i gang med en positiv udvikling. Ud over behandlingerne fik Ea sat mig i gang med nogle gode øvelser som havde rigtig god effekt. Hvor jeg tidligere har oplevet kiropraktorer som lettere ’mekanisk’ indstillede – knæk og bræk og ud af vagten – har Ea haft super godt blik på de mange sammenhænge på kryds og tværs. Rigtig godt og tillidsvækkende.

Jeppe Debois Baandrup

Hold i lænden

Hold i nakken

Ondt i ryggen

Jeg havde længe gået rundt med ondt i ryggen inden jeg startede behandling hos Ea Schmidt Nielsen.  Jeg arbejder til dagligt som souschef i Irma så jeg løfter og slæber mange ting i løbet af en arbejdsdag. Jeg har specielt kunne mærke ømhed og til tider smerter i min lænd efter en lang arbejdsuge. En stresset hverdag og til tider lange arbejdsdage, har været årsag til at jeg ikke har prioriteret at passe på min krop især ryggen ved bl.a. at styrketræne og regelmæssig motion.  Jeg har fra starten af min behandling hos Ea fået råd og vejledning på både psykisk og fysiske øvelser til at styrke min krop, der spænder fra vejrtrækningsøvelser til rygøvelser og løftetekniker. Jeg har i mit behandlingsforløb hos Ea mærket en betydelig bedring af ryggen og lænden og kommer ikke så ofte mere – nu kommer jeg kun 1 gang om måneden.                                                                                        

Ea er en rigtig god og professionel behandler, hun giver sig tid til den enkelte. Jeg har fået meget udbytte af hendes behandlinger, de har været med til at give mig mere overskud i hverdagen både psykisk og fysisk, har fået mig til at stoppe op og trække vejret, løfte rigtigt, tænke på min krops helbred og at gå med ret ryg.

Johan Schamburg Messeri       

Iskias

Mellemørebetændelse

Gennem det sidste år er jeg kommet jævnligt hos Ea med min søn på 7 år.                          

Han har stort set hele sit liv døjet med mellemørerbetændelser og kronisk forkølelse med nedsat hørelse og grønt snot til følge. Ea har behandlet ham holistisk med både kiropraktik, kostråd og homøropatiske dråber sideløbende med vores runtinetjek hos egen ørelæge. Min søn elsker at komme hos Ea, og han har taget rigtig godt imod behandlingen, så han nu går vinteren i møde med en stærk og sund krop

Kh Anne Zernichow Berg

Hovedpine

Hofte

He sido paciente de Ea por casi dos meses, la primera vez que fui a verla estaba totalmente torcida, mis caderas se movieron y el dolor era terrible, atreves de estos dos meses Ea me ha estado tratando con excelentes resultados, mi cadera volvió a la posición normal y el dolor ha disminuido considerablemente. Ea es una persona que inspira confianza con su trabajo. Personalmente la recomiendo ya que ella no es solamente efectiva en su profesión sino que también es altamente amigable.  

I have been Ea’s patient for almost two months. The first time I went to see her I was totally croaked as my hips moved and the pain was unbearable. Throughout these 2 months Ea has been treating me with excellent results as my hips went back to their normal position and the pain has decreased considerably. I personally trust her and I highly recommend her because she is not only very effective but she is also very friendly.

Carolina Dominguez,Colombia