Om Kirokine

Ideen til Kirokine opstod fordi kiropraktik og kinesiologi passer så godt sammen. Kiropraktik for at løsne leddene og kinesiologi for at afbalancere musklerne omkring leddene.

En kinesiolog kan hurtigt og effektivt muskel-teste balancen mellem svage og stramme muskler omkring et led, afspænde de stramme muskler ved bløddelsbehandling såsom massage, ”myofacial” behandling eller strækøvelser og derefter stimuleres nerverne til de  svage muskler med manuel behandling, athrostim, massageapparat eller styrkeøvelser.

På den måde vil patienten kunne holde længere på sine justeringer, fordi der opstår balance omkring det led, der bliver manipuleret vha. de kiropraktiske teknikker.

Da Kirokine er placeret i samme hus som læger, psykologer, terapeuter og massører, henvises der gerne fra den ene  behandler til den anden, hvorfor der opnås en meget specifik individuel tværfaglig diagnostik for den enkelte patient.

Jeg dygtiggør mig løbende i kiropraktik gennem kurser og efteruddannelse inden for behandling og forebyggelse, herunder sammenhængen mellem krop, psyke og ernæring. Jeg tilstræber at engagere mine patienter gennem rådgivning om livsstil, ernæring og forebyggelse. Jeg anviser træning via øvelser og små videoprogrammer.